Ecoland.tv

All together now!

Ecoland.tv is een online televisie platform die uitsluitend over duurzaamheid gaat en mensen wil inspireren. Op 30 november 2015, de dag dat de Klimaatconferentie in Parijs van start gaat, wordt de nieuwe online televisiezender Ecoland.tv gelanceerd.
Onder het motto “All together now” maakt deze zender, opgericht door onder andere weerman Reinier van den Berg, informatie over duurzaamheid voor een groot publiek toegankelijk.

Er worden heel veel verschillende thema’s uitgelicht; van plastic, tot elektrisch vervoer, en van koffie tot drinkwater.
TGLE helpt Ecoland.tv bij het produceren van verschillende filmpjes. Deze filmpjes worden uiteraard gemaakt door jongeren om er zo voor te zorgen dat ze ook een jonger publiek aanspreken.

Uiteindelijk wil Ecoland.tv doorgroeien tot een digitale zender die 24 uur per dag aandacht besteedt aan verschillende duurzaamheidthema’s.
Hun droom is om te informeren en te inspireren en mensen aan de hand van tips te helpen om hun eigen ecologische voetafdruk te verminderen.