Diensten

Jongeren in de driver’s seat

TGLE is de organisatie die jongeren in de driver’s seat zet om in de praktijk te leren,  liefst vanuit het curriculum van hun (beroeps)opleiding.
Onze focus is: Jongeren krijgen de leiding. Volgens ons creëren zij juist de ruimte voor transities waar de maatschappij behoefte aan heeft, in een wereld die steeds sneller verandert. We doen dit in een internationale netwerk omgeving.

 • null

  Events

  Via Evenementen kunt u zich aanmelden als u organisatorisch, facilitair of registratiehulp nodig heeft.

 • null

  Talentontwikkeling

  Ben jij iemand die wil weten waar jouw talent ligt?
  Kijk dan op Talentontwikkeling.

 • null

  AgriFood

  Klik op Agrifood als u meer weten over onze banden met de Agrifoodsector.

Hoe doen we dat?

Samen met jongeren pakken we de uitdaging van uw project aan en gaan we een stap verder. Naast het project dragen we ook zorg voor het proces. Op de weg naar een succesvolle uitkomst, coachen en faciliteren we de jongeren en tegelijkertijd ook de gecommitteerde organisaties. TGLE werkt in een netwerkstructuur in een internationale context, met projecten, netwerken en ervaring in verschillende landen. Ons overkoepelende doel is om de maatschappij een stap verder te helpen, samen met jongeren!

Onze platforms

Door middel van talentontwikkeling brengen wij motivatie in kaart, waardoor we talenten boven halen. Deze in kaart gebrachte talenten van bijvoorbeeld jongeren kunnen we koppelen aan werkzaamheden tijdens evenementen. De evenementenorganisaties die zich bij ons melden hebben als doel verduurzaming, verjonging of een ander vraagstuk waar wij de talenten van onze jongeren op inzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *